Huislift

De huisliften van Strobbe Mobility Solutions overbruggen gemakkelijk hoogtes tot 14 m. Ze voldoen altijd aan de Europese machinerichtlijn en aan de CE-norm EN81-41. De liftkoker kan bestaan uit een gemetselde schacht of uit een structuur die wij vakkundig voor u plaatsen.

Huisliften – Strobbe Liftsystemen

Een huislift kan tot wel vijf verdiepingen bedienen. En neemt niet overdreven veel ruimte in beslag. De moeilijkheid zit hem voornamelijk in het vinden van een beschikbare plaats voor de schacht. Hiervoor reken je op minimum 1 m², maar op elke verdieping moet deze locatie exact overeenkomen. De schacht loopt namelijk loodrecht verticaal omhoog doorheen je hele woning.Geen plaats binnenshuis? Huisliften kunnen ook altijd langs de buitenkant van je woning geïnstalleerd worden.

Huisliften Comfortlift | het meest uitgebreide gamma in België

Kom nu zelf onze huisliften bekijken en uitproberen in één van onze ✓5 showrooms in de Benelux ✓ontvang een gratis offerte op maat!

Een huislift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis. Enkel zo installeren wij de huislift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze huisliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Meer dan 50 jaar ervaring en know-how

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een huislift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type woning vinden wij een oplossing. De monteurs van elke huislift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een huislift op maat. 

Trapliften

Met een uitmuntende kwaliteit en klantgerichtheid garandeert Comfortlift Orona een oplossing op maat van uw trap en leefomgeving. Voor elk type trap installeren wij de meest geschikte traplift, dit overal in België.

Een lange levensduur en aandacht voor het grootste comfort in ruil voor de kostprijs van uw traplift. U wil toch ook waar voor uw geld! 

Huislift zonder schacht laat senioren langer thuis wonen

Een Engels bedrijf heeft een huislift ontworpen waardoor senioren en gehandicapten langer thuis kunnen wonen. De Lifestyle Home Elevator is volgens de makers in elke woning te installeren.

De capsulevormige huislift is voorzien van glazen paneeldeuren en lijkt nog het meest op een douchecabine. De lift maakt geen gebruik van een liftschacht, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt.  

Anders dan de traplift, is de huislift geen constante aanwezigheid in de woonruimte. De lift kan namelijk naar de kelderverdieping van het huis worden gebracht, waardoor meer ruimte in de woning overblijft.

De huislift is ontworpen door het Engelse bedrijf Terry Lifts. Dit bedrijf ontwerpt en installeert liften voor kantoorgebouwen, warenhuizen en zorginstellingen.

Microsensoren

Om de lift te installeren, wordt er een gat gemaakt tussen twee verdiepingen waar de lift doorheen gaat. De achterkant van de lift wordt aangesloten op rails die het hydraulische mechanisme van de lift verbergen.

De bodem van de lift bevat microsensoren die een noodrem inschakelen zodra het neerdaalt op een voorwerp. Daardoor kunnen huisdieren en rondslingerende voorwerpen niet worden geplet bij gebruik van de lift.