Huisliften Leveranciers

Onze huisliften zijn zo ontworpen dat ze geen diepe liftput vragen. Diverse afwerkingsmogelijkheden, draaideuren of schuifdeuren. Voor binnen en/of buiten.

Huisliften Strobbe

Een leven lang genieten van uw huis? Met een huislift of stoellift van Strobbe Mobility Solutions  houdt u elk niveau bereikbaar in uw woning. Een huislift is naast een praktische en efficiënte zaak, ook nog eens een economisch slimme investering. Het maakt een dure verhuizing bij ouderdom of andere fysieke klachten onnodig. Wat liften betreft, maken we bij Strobbe Mobility Solutions steeds een onderscheid tussen drie soorten liften: trapliften, plateauliften en huisliften. Elke liftsoort heeft zijn voor en nadelen en zijn eigen specifieke functies. Welke lift je kiest, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Huisliften Comfortlift | het meest uitgebreide gamma in België

Probeer onze huisliften uit in uw buurt.U wil de huislift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem, Wemmel of Luik.Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de huislift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.

Huisliften

Naast trapliften en hefplateaus plaatsen wij ook diverse types huisliften! Huisliften voor in grote of kleine woningen, met of zonder schachtput en volledig afgestemd op uw behoefte. Zowel voor bouwondernemingen, architecten als particulieren. Bekijk hier ons aanbod.

Met de huiskamer hyperloop sissend en puffend naar boven

In een doorzichtige capsule, aangedreven door luchtdruk, schuift de huislift van PVE tussen verdiepingen. James bond kan er nog een puntje aan zuigen. Een put of schacht zijn niet nodig en de vloer blijft onbeschadigd.   

Ze moeten even wat schroom overwinnen, de bezoekers van bouwbeurs Batimat die in de doorzichtige capsule stappen in hal 6 van het beurscomplex bij Parijs.  Een gevoel van claustrofobie doet ze terugdeinzen. Zeker op het moment dat de deur dichtklapt zijn ze aan zichzelf overgeleverd. Ook al is de liftcabine nog zo transparant.

Pablo Torres van de leverancier heeft namelijk vooraf ook iets geroepen over vacuüm. En dat maakt het onbehaaglijke gevoel alleen maar groter. “Kan ik straks nog wel ademhalen?” Vraagt menig beursbezoeker zich af die zich door de verkoper van PVE heeft laten verleiden tot een ritje. “En waarom moet ik boven aangekomen, tien seconden wachten, voordat het liftje weer naar beneden zakt?”