Traplift

Strobbe NV is een familiebedrijf dat garant staat voor dynamiek en kwaliteit. Opgestart in 1919 met handelsregisternummer 178 streeft Strobbe al 4 generaties lang naar een optimale persoonlijke relatie met de klant en een feilloze service.

Strobbe heeft zich door de jaren gespecialiseerd in trapliften, platformliften, huisliften en parkeerliften. Ons gespecialiseerd personeel bekijkt iedere individuele aanvraag met de grootste nauwkeurigheid en zoekt naar de juiste oplossingen op maat van de klant.

De liften van Strobbe kunnen een oplossing bieden voor een brede waaier aan mobiliteitsproblemen. Wij helpen particulieren, ziekenhuizen, openbare instellingen, bouwfirma’s, autodealers, enz.

Trapliften Comfortlift | het meest uitgebreide gamma in België – Waregem

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Comfortlift Orona: Trapliften, huisliften en stoelliften

Veilig en comfortabel terug de trap op en af? Langer genieten van uw eigen woning? Wij helpen u graag op weg! Of u nu een rechte trap heeft of net een hele smalle met bochten: wij hebben een traplift voor elke soort trap. Bekijk hier ons aanbod trapliften.

Als klant bij Comfortlift geniet u tal van voordelen. Dankzij ons uitgebreid productenaanbod kunnen we steeds een liftinstallatie op maat aanbieden. Voor iedere behoefte en elk budget vinden we voor u een oplossing.

  • Meest complete gamma aan trapliften in België
  • Steeds op maat van uw trap
  • Meer dan 50 jaar expertise en know-how
  • Gemotiveerd & gespecialiseerd personeel
  • Service 24/7
  • Dicht servicenet: altijd iemand in uw buurt
  • Betaalbaar in onderhoud & dienst na verkoop
  • Al jarenlang vertrouwde partner van mutualiteiten, subsidiërende overheid & andere zorgpartners
  • Vrijblijvende offerte & advies

Wat kost een traplift in 2019?

Als je echter ziet welke materialen en hoeveel onderdelen een traplift heeft, is het al vlug duidelijk waarom de traplift kostprijs enkele duizenden euro’s oploopt. De rail, stoel, elektrische motor, veiligheidssystemen, sensoren, … Eigenlijk is een traplift een technisch meesterstuk en dat heeft nu éénmaal zijn prijs. Terug veilig de trap betreden op rechte trappen of trap met bocht? Hierbij kan een traplift helpen.